چنانچه قصد دارید مهمانی برپاکنید و یا اینکه اصلا مایل هستید تا در خانه، یک پیش غذا جذاب درست کنید، میتوانید به جای همان سیب زمینی های همیشگی، یعنی سیب زمینی سوخاری یا سیب زمینی سرخ کرده، یک سیب زمینی لهستانی جذاب درست کنید. این پیش غذا، بسیاری خوشمزه است و سریع درست میشود. در ادامه این مطلب با ما همراه باشید تا با با طرز تهیه سیب زمینی لهستانی در خانه آشنا شوید.

سیبزمینی لهستانی چیست و چرا برای مهمانی عالی است؟
این پیش غذا خوشمزه گزینهای عالی برای درست کردن در خانه است. زیرا بسیار آُان تهیه میشود و طعم فوقالعادهای دارد. این غذا ترکیبی از سیب زمینی، تخم مرغ، کره و شوید است. طعم بینظیر آن، همه را شگفتزده خواهد کرد و رونقی به سفره شما خواهد بخشید.
این سیب زمینی پیش غذایی کلاسیک بوده و در فرهنگ لهستانی جایگاه ویژه ای دارد. درست است که سیب زمینی لهستانی ترکیبی ساده دارد، اما نتیجه نهایی پس از درست کردن آن، بینظیر است. حتی شما میتوانید آن را به صورت فینگر فود نیز در مهمانیهای خود سرو کنید.
کره ذوب شده همراه با شوید معطر، عطر و طعم فوقالعادهای به آن میبخشد وجود تخم مرغ آب پز در این پیش غذا، ارزش غذایی آن را بالا میبرد. در ادامه مطلب با ما همراه باشید تا با طرز تتهیه سیب زمین لهستانی آشنا شوید.
مواد لازم برای درست کردن سیب زمینی لهستانی (۴ نفره)
پیش از آنکه طرز تهیه سیب زمینی لهستانی را در اختیارتان قرار دهیم، در ابتدا لازم است تا مواد اولیه را برای درست کردن این پیش غذا را آماده کنید:
- سیبزمینی بزرگ: ۴ عدد
- تخممرغ: ۴ عدد
- کره: ۵ تا ۶ قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل سیاه: به میزان کافی
- شوید تازه یا خشک ساطوری شده: ۲ قاشق غذاخوری
- آبلیمو: به میزان لازم
برای آنکه این پیش غذا را درست کنید، لازم نیست وقت خود را صرف خرید مواد اولیه کنید، زیرا اغلب در تمامی خانهها این مواد اولیه پیدا میشود. در ادامه با طرز تهیه سیب زمینی لهستانی آشنا خواهید شد.
طرز تهیه سیبزمینی لهستانی؛ دستور اصلی و خانگی
برای درست کردن این سیب زمینی، به این ترتیب عمل کنید:
۱. آمادهسازی سیبزمینیها
در گام اول باید سیب زمینیها را پوست بگیرید و آنها را به دو یا چعار قسمت تقسیم کنید. به این ترتیب سیب زمینیها سریعتر میپزند. بعد از آنکه سیبزمینیها را پوست گرفتید، آنها را درون قابلمهای ریخته و آبپز کنید. دقت کنید که سیبزمینیها باید کاملا نرم شوند تا کره بهتر روی آنها سرو ذوب شده و بافتشان نرم شود.
۲. آبپز کردن تخممرغ
در مرحله بعد در طرز تهیه سیب زمینی لهستانی، به صورت جداگانه تخممرغها را آبپز کنید. پس از آنکه تخممرغها پختند، آنها را از وسط به دو نیم کنید تا هنگام سرو، روی سیب زمینیها قرار گرفته و به شکل شکیلتری آماده صرف باشند.
۳. ترکیب مواد و آمادهسازی نهایی
در گام پایانی، سیبزمین داغ را درون ظرف سرو خود ریخته و بالافاصله کره را روی آن قرار دهید تا با حرارت سیب زمینیها ذوب شود. شویدهای ساطوری شده، به همراه نمک، فلفل و کمی آبلیمو را به آن اضافه کنید و مواد را به آرامی هم بزنید و با یکدیگر ترکیب کنید. در نهایت تخممرغ آب پز شده را روی سیب زمینیها قرار دهید. به همین راحتی، سیب زمینی لهستانی شما آماده است.
نکات طلایی برای خوشمزهتر شدن سیبزمینی لهستانی
برای آنکه سیب زمینی لهستانی شما همانند یک آشپز حرفهای شود، خوب است تا به این نکات ساده توجه کنید:
به جای کره اگر دوست دارید میتوانید از مارگارین یا روغن زیتون استفاده کنید. اما لازم است بدانید که طعم اصیل این سیب زمینی با کره است.
استفاده از شوید تازه باعث میشود تا سیب زمینی لهستانی شما عطر و طعم بیشتری داشته باشد و همین موضوع طعم غذا را دلچسبتر میکند.
چنانچه دوست دارید، ظاهر غذای شما فانتزیتر باشد، میتوانید پنیر سفید خرد شده، پیاز داغ، حتی فلفل دلمه ریز شده هم برای تزئین روی این پیش غذا بریزید.
برای آنکه جذابیت این سیب زمینی بیشتر شود، حتما آن را داغ سرو کنید تا کره آبدار و براق باقی بماند.
این پیش غذا، یکی از گزینههای فوقالعاده خوشمزه است و شما میتوانید حسابی از سرو و صرف آن لذت ببرید.