نکات مهم سرو مرغ سوخاری در خانه

مرغ سوخاری غذای خوشمزه‌ای است که در سراسر دنیا علاقه‌مندان زیادی دارد. این غذا در رستوران‌های مختلف سرو می‌شود و اتفاقا امروز نمونه‌هایی از سوخاری‌های کیلویی را در سطح شهرها می‌بینیم. بسیاری نیز این غذا را در خانه درست می‌کنند. اما برای آنکه  تجربه‌ای لذت بخش از خوردن این غذا نصیب شما و مهمانانتان شود، باید به سرو آن نیز توجه کنید. علاوه بر طعم، جزئیات ظریف مثل دما، زمان، نوع ظرف، مخلفات و حتی نحوه چیدمان است که کیفیت نهایی را مشخص می‌کند. در ادامه این مطلب قصد داریم نکات مهم سرو مرغ سوخاری در خانه را به شما آموزش دهیم.

چرا سرو صحیح مرغ سوخاری اهمیت دارد؟

برخی از افراد بر این تصورند که تنها کیفیت پخت مرغ سوخاری کافی است، اما نکات سرو آن و استفاده از بهترین سس برای مرغ سوخاری هنگام سرو و صرف نیز بسیار مهم است.

چنانچه این غذا پس از آماده شدن، به درستی سرو نشوند، به سرعت تردی خود را از دست داده و چرب و خمیری می‌شود.

رعایت نکات مهم سرو مرغ سوخاری کمک می‌کند تا نتیجه زحمات آشپز از بین نرود و مهمان همان طعمی را تجربه کند که انتظارش را دارد. در ادامه به بررسی تمامی این نکات مهم خواهیم پرداخت:

دمای مناسب؛ اولین اصل در سرو مرغ سوخاری

از اصولی‌ترین نکات حین سرو این غذا، توجه به دمای آن است. این غذا هنگامی باید سرو شود که هنوز گرم است. توجه داشته باشید که این گرما نباید در حد داغ باشد. از سوی دیگر اگر مرغ سرد شود، تردی خود را از دست داده و طعم آن افت پیدا خواهد کرد.

به همین دلیل در نکات مهم سرو مرغ سوخاری، حفظ تعادل دمایی اهمیت ویژه‌ای دارد؛ به همین دلیل توصیه می‌شود مرغ پس از خروج از روغن یا سرخ‌کن، چند دقیقه استراحت کند و سپس بلافاصله سرو شود تا بهترین کیفیت را ارائه دهد.

سرو مرغ سوخاری

انتخاب ظرف مناسب برای سرو حرفه‌ای

اگر می‌خواهید ظاهر غذا مانند طعم آن نیز حفظ شود، لازم است تا ظرف مناسب را برای آن انتخاب کنید. از ظرف دربسته یا پلاستیکی که باعث عرق کردن مرغ و نرم شدن لایه سوخاری آن می‌شود، خودداری کنید.

بهترین ظرف برای سرو این غذا ظرفی است که امکان گردش هوا تا حدی فراهم شود، وثلا از سبدهای مخصوص استفاده کنید یا بشقاب‌هایی که روی آن‌ها دستمال جاذب روغن قرار داده‌اید.

از دیگر نکات مهم سرو مرغ سوخاری در خانه این است که حتما روغن اضافه مرغ را بگیرید تا هم حس سنگینی هنگام صرف این غذا از بین برود و هم ظاهر مرغتان حفظ شود.

نکات مهم سرو مرغ سوخاری

نقش مخلفات در جذاب‌تر شدن سرو مرغ سوخاری

درست است که مرغ سوخاری به تنهای یک غذای فوق‌العاده خوشمزه است، اما نباید نقش مخلفات در کنار آن را نادیده بگیریم. مخلفات کنار آن این غذا را می‌تواند تبدیل به یک وعده کامل و حرفه‌ای کند. سیب ‌زمینی سرخ ‌کرده، سالاد کلم، خیارشور، نان تازه و انواع سس‌ها از رایج‌ترین همراهان مرغ سوخاری هستند. انتخاب درست این‌ها در کنار هم است که از این غذا یک وعده جذاب می‌سازد. ترکیب رنگ‌ها، حجم مناسب و تنوع مزه‌ها باعث می‌شود غذا اشتهابرانگیزتر به نظر برسد و تجربه خوردن آن لذت‌بخش‌تر شود.

زمان‌بندی درست؛ راز ترد ماندن مرغ سوخاری

یکی از اشتباهات رایج، آماده کردن مرغ سوخاری خیلی زودتر از زمان سرو است. توجه داشته باشید که نباید فاصله بین سرخ شدن مرغ تا سرو زیاد باشد. چنانچه امکان سرو بالافاصله پس از سرخ شدن را ندارید، باید مرغ‌ها را جایی خشک و گرم نگه دارید، نه در ظروف دربسته!

توجه به زمان‌بندی در کنار سایر نکات مهم سرو مرغ سوخاری کمک می‌کند تا مرغ همچنان ترد، خوش‌طعم و تازه باقی بماند و مشتری یا مهمان احساس نکند غذایی مانده یا بی‌کیفیت دریافت کرده است.

چیدمان و ظاهر؛ تاثیر اولین نگاه

اولین چیزی که هنگام سرو عذا، جلب توجه می‌کند، ظاهر غذا است. سعی کنید تکه‌های مرغ را منظم بچینید، از سبزیجات تازه برای تزئین استفاده کنید و سس را در ظروف زیبا و جداگانه بریزید.

رعایت این جزئیات بصری در کنار سایر نکات مهم سرو مرغ سوخاری باعث می‌شود غذا نه‌تنها خوشمزه، بلکه چشم‌نواز هم باشد و حس کیفیت بالاتری منتقل کند.

جمع‌بندی؛ سرو اصولی، تفاوتی که دیده می‌شود

سرو مرغ سوخاری اگر به خوبی انجام نشود، تفاوت زیادی در رضایت مخاطبان ایجاد می‌کند. دمای مناسب، ظرف مناسب، انتخاب سس خوب و این عوامل در کنار هم سبب می‌شود تجربه لذت بخشی از صرف این غذا داشته باشید.

رمز عبورتان را فراموش کرده‌اید؟

ثبت کلمه عبور خود را فراموش کرده‌اید؟ لطفا شماره همراه یا آدرس ایمیل خودتان را وارد کنید. شما به زودی یک ایمیل یا اس ام اس برای ایجاد کلمه عبور جدید، دریافت خواهید کرد.

بازگشت به بخش ورود

کد دریافتی را وارد نمایید.

بازگشت به بخش ورود

تغییر کلمه عبور

تغییر کلمه عبور

حساب کاربری من

سفارشات

مشاهده سفارش

سبد خرید