طرز تهیه سس تارتار در خانه | سریع و آسان

سس تارتار یکی از سس های خوشمزه است و از بهترین طعم دهنده ها برای غذاهای گوشتی محسوب می شود. این سس برای استفاده برای سالاد و غذاهای مختلف بسیار پرطرفدار است و طی دهه های گذشته به عنوان یک طعم دنده متفاوت از آن یاد می شود. در این مطلب از وبلاگ کنتاکی لند، قصد داریم شما را با طرز تهیه سس تارتار آشنا کنیم. با ما همراه باشید.

طرز تهیه سس تارتار

طرز تهیه سس تارتار

این سس پرکاربرد که در سراسر دنیا مورد استفاده قرار می گیرد، فوت و فن هایی دارد. در ادامه پیش از آغاز طرز تهیه سس تارتار، در ابتدا مواد اولیه سس تارتار یا همان سس خیارشور را باید آماده کنید:

مواد اولیه سس تارتار یا سس خیارشور

  • 160 گرم سس مایونز یا ماس
  • 100 خیارشور خرد شده
  • 2 قاشق غذاخوری جعفری خرد شده
  • 2 قاشق غذاخوری آبلیمو یا آب لیموترش ساده
  • 1 قاشق چای خوری شکر
  • 2 حبه کوچک سیر
  • 1 عدد پیاز خرد شده
  • ترخون و شوید به مقدار لازم
  • 1 قاشق جای خوری فلفل قرمز یا سیاه
  • نمک به مقدار لازم

مراحل طرز تهیه سس تارتار

در درست کردن سس تارتار از سبزیحاتی مانند شوید، ترخون و جعفری استفاده می شود تا طعم بسیار خوبی بگیرد. این سس طعم شیرین و تنی دارد و با بافت غلیظش، یکی از بهترین طعم دهنده‌ ها برای سالاد و برخی از غذاها محسوب می شود.

برای درست کردن این سس مراحل زیر را پشت سر بگذارید:

  • اول از همه، تخته ای آورده و تمامی مواد اولیه ذکر شده را روی تخته خرد کنید.
  • سپس سس مایونز یا ماست را درون ظرفی بریزید و آب لیمو ترش تازه را به آن بیفزایید.
  • این دو را کمی با هم مخلوط کنید تا خوب با هم ترکیب شوند.
  • در گام بعدی لازم است تا خیارشور خرد شده یا رنده شده را به ترکیب سس و آبلیمو اضافه نمایید.
  • حال باید پیاز و سیر خرد شده را به همراه شکر، نمک و فلفل به این ترکیبات اضافه نمایید و خوب با هم ترکیب کنید.
  • در آخر سبزیجات، یعنی ترخون، جعفری و شوید را به سس اضافه کنید و هم بزنید.
  • در انتها روی ظرف را سلفون بکشید و درون یخچال قرار دهید. برای مدت 2 ساعت به سس استراحت دهید تا همه ترکیبات به خورد هم رفته و طعم بگیرند.

شما می توانید این سس خوشمزه را روی سبد سوخاری، میگو سوخاری، مرغ سوخاری، ماهی و سایر غذاها بریزید و نوش جان کنید.

همچنین این سس برای سرو غذاهای سرخ شده و گوشتی نیز بسیار مناسب است و طعم فوق العاده ای به غذا می دهد.

نکات مهم درست کردن سس تارتار یا سس خیارشور

نکات مهم و ترفندهای درست کردن سس تارتار

  • برای آنکه سس تارتاری که درست می کنید، خوشمزه تر شود، بهتر است خیارشور را تا اندازه ای خرد کنید که زیر دندان احساس شود.
  • بهتر است سس تارتار را تازه مصرف کنید تا عطر و طعم سبزی و چاشنی ها درون سس به خوبی حفظ شود.
  • انتخاب سس مایونز و ماست در طعم بخشیدن به این سس اثر زیادی دارد. پس بهتر است برای درست کردن سس تارتار، سس مایونز و ماسب خوشمزه ای تهیه کنید. ماست همزده به این سس طعم بهتری می دهد.
  • به جای شکر می توانید از آب چغندر استفاده کنید چرا که طعم بهتری به این سس می دهد.
  • برای خوش طعم شدن این سس، خوب است تا آب لیموی تازه استفاده کنید، زیرا آبلیموهای کارخانه ای کمی از طعم اصلی آبلیمو به دور هستند.

سخن پایانی

همان طور که خواندید، طرز تهیه سس تارتار بسیار آسان است و شما می توانید به سرعت این سس خوشمزه را درست کنید. پیشنهاد می کنیم برای یکبار هم که شده این سس را تهیه کنید و از طعم بی نظیر آن لذت ببرید.

رمز عبورتان را فراموش کرده‌اید؟

ثبت کلمه عبور خود را فراموش کرده‌اید؟ لطفا شماره همراه یا آدرس ایمیل خودتان را وارد کنید. شما به زودی یک ایمیل یا اس ام اس برای ایجاد کلمه عبور جدید، دریافت خواهید کرد.

بازگشت به بخش ورود

کد دریافتی را وارد نمایید.

بازگشت به بخش ورود

تغییر کلمه عبور

تغییر کلمه عبور

حساب کاربری من

سفارشات

مشاهده سفارش

سبد خرید