راهنمای انتخاب و طرز تهیه گوشت همبرگر آبدار و خوش‌طعم در خانه

برای آنکه بتوانید یک برگر خوشمزه در خانه درست کنید که عطر و طعمش، درست مانند برگرهای رستورانی شود، باید چند نکته را رعایت کنید. از مهم‌ترین نکات برای درست کردن یک برگر خوشمزه، انتخاب گوشت است. اینکه چه گوشتی را مصرف کنید و گوشت چه چربی داشته باشد، از اهمیت بالایی برخوردار است. مهم نیست که قصد دارید چه نوع برگری درست کنید؛ یک ماشروم برگر خوشمزه یا یک طعم تند و جذاب مانند چوریتسو برگر! در ادامه ما قصد داریم تا راهنمای انتخاب و طرز تهیه گوشت همبرگر را در خانه را در اختیارتان قرار دهیم.

طرز تهیه گوشت همبرگر در خانه

برای آنکه برگری که درست می‌کنید، درست شبیه برگرهای رستورانی باشد، باید به درصد چربی، انتخاب گوشت مناسب، شیوه فرم دهی و ادویه‌ها توجه کنید. برای همین دلیل است که طرز تهیه گوشت همبرگر در خانه برای بسیاری از افراد اهمیت دارد. چرا که می‌خواهند طعم واقعی یک همبرگر خوشمزه را امتحان کنند.

طرز تهیه گوشت همبرگر در خانه

چرا انتخاب گوشت مناسب، مهم‌ترین قدم در ساخت برگر خانگی است؟

بافت و طعم برگر، کاملا به انتخاب پروتئین اولیه بستگی دارد. هرچقدر شما گوشت تازه‌تر، خوشرنگ‌تر و با درصد استاندارد بالاتری را انتخاب کنید، در نهایت نتیجه‌ای که از همبرگر خانگی می‌گیرید، همان چیزی است که در رستوران‌ها میل می‌کنید.

گوشتی که انتخاب می‌کنید باید دارای درصد مناسبی چربی باشد؛ زیرا همین چربی گوشت هنگام پخته شدن آب شده و میان بافت جریان پیدا می‌کند. همین امر سبب خواهد شد که برگر خشک نشده و حالت اسفنجی خود را حفظ کند.

درست برعکس، اگر گوشت نامناسب یا بیش از اندازه خشک و سفت باشد، یا آنکه چربی بیش‌از اندازه‌ای داشته باشد، بافت یکدستی نخواهد داشت. به همین دلیل است که اولین گام در طرز تهیه گوشت همبرگر، انتخاب گوشت مناسب است.

کدام قسمت گوشت برای همبرگر خوب است؟

هنگامی که صحبت از طرز تهیه گوشت همبرگر در خانه می‌شود، باید به این پرسش در ابتدا پاسخ دهیم: کدام قسمت گوشت برای همبرگر خوب است؟

برای درست کردن همبرگر در خانه، سه بخش از دام برای تهیه گوشت می‌توانند انتخاب شوند:

ران، سردست و قلوه‌گاه

ران، سردست و قلوه‌گاه ترکیبی متعادل برای درست کردن گوشت همبرگر دارند. قسمت ران دارای گوشت لطیف‌تری نسبت به سایر این نقاط است و برای کسانی که به دنبال تجربه‌ای نرم و لذیذ هستند، گزینه مناسبی است. قسمت سردست، کمی سفت‌تر بوده اما عطر بیشتری دارد. بعد از چرخ شدن و ترکیب آن با چربی کافی، یک گزینه ایده‌آل برای کسانی است که به طعم برگرهای آبدار علاقه زیادی دارند.

قلوه‌گاه (بریسکت) نیز گزینه محبوب سرآشپزهای حرفه‌ای است، زیرا طعم گوشت را عمیق‌تر کرده و در هنگام پخت حالتی کاراملی و دوست‌داشتنی ایجاد می‌کند.

حال برای طرز تهیه گوشت همبرگر در خانه به شکل رستورانی، بهتر است گوشت خود را ترکیبی از این سه قسمت انتخاب کنید.

درصد چربی مناسب برای گوشت همبرگر

درصد چربی ایده‌آل برای برگر خانگی؛ رمز آب‌داری و لطافت

آیا تا به حال برگری درست کرده‌اید که خشک شده باشد؟ مشکل در انتخاب درصد چربی ایده‌آل است. برای درست کردن برگر خانگی، باید درصد چربی 20 الی 30 درصدی را در نظر بگیرید. این بعنی به ازای هر یک کیلوگرم ترکیب گوشت، حدود ۲۰۰ تا ۳۰۰ گرم چربی طبیعی به ترکیب اضافه کنید.

توجه داشته باشید که چربی کمتر از این مقدار گوشت را خشک و چربی بیش از این مقدار باعث سنگینی و شل شدن ساختار همبرگر می‌شود. نکته مهم بعدی این است که این چربی باید طبیعی بوده و به همان گوشت تعلق داشته باشد.

استفاده از چربی‌های سنگین و نامتعارف، بوی گوشت همبرگر را نامناسب می‌کند. در صورتی که استفاده از چربی متعارف، سبب مرطوب ماندن و لذیذ نگه داشته شدن گوشت می‌شود.  

گوشت تازه یا گوشت منجمد؟ کدام یک انتخاب بهتری برای برگر است؟

اگر هدف شما این است که بهترین کیفیت را در درست کردن همبرگر شاهد باشید، گوشت تازه تهیه کنید. گوشت تازه عطر قوی‌تری داشته و حین چرخ شدن، بافت یکنواخت‌تری را به شما ارائه می‌دهد.

با این وجود اگر گوشت تازه در اختیار نداشتید، می‌توانید از گوشت یخ زده استفاده کنید. اما برای طعم‌دهی و بافت بهتر، گوشت را برای یخ زدایی در یخچال قرار دهید تا آرام آرام از انجماد بیرون آید. با این کار از آب افتادگی و تغییر بافت آن جلوگیری کرده و بیشتر به بافت گوشت تازه نزدیک‌تر خواهد بود.

چقدر ادویه به گوشت همبرگر بزنیم؟

از دیگر نکات مهم در طرز تهیه گوشت همبرگر در خانه، استفاده از ادویه‌های به مقدار و کافی برای مزه دادن به برگر است. برای حفظ طعم اصلی گوشت، تنها کمی نمک، فلفل، سیر خشک یا پاپریکا اضافه کنید.

توجه داشته باشید که ادویه زیاد، سبب می‌شود طعم گوشت گم شود. نکته طلایی این است که نمک را درست قبل از پخت روی برگر بزنید، زیرا نمک در صورت ماندن طولانی روی گوشت، آب میان‌بافتی را خارج کرده و آن را خشک‌تر می‌کند.

نحوه فرم‌دهی برگر؛ تکنیکی که همه نادیده می‌گیرند اما کیفیت را چند برابر می‌کند

نکته مهم بعدی در طرز تهیه گوشت همبرگر در خانه، نحوه فرم دهی آن است. هنگامی که گوشت را به شکل همبرگر درآوردید، نباید آن را بیش از اندازه فشار دهید. فشردگی زیاد، سبب سفت شدن بافت همبرگر شده و لطافت آن را از بین می‌برد، تنها کافی است شکل دایره ضخیم آن را به صورت مرتب شکل دهید. وسط آن را کمی گود کنید تا هنگام پخت، پف نکند.

پیش از پخت به مدت 30 دقیقه گوشت را در یخچال نگه دارید تا استراحت کند. به این ترتیب ساختار آن منسجم‌تر می‌شود و در ماهیتابه متلاشی نخواهد شد.

جمع‌بندی؛ برگر خانگی حرفه‌ای با چند انتخاب ساده

همان‌طور که در این محتوا خواندید، طرز تهیه گوشت همبرگر در خانه ساده است. تنها با چند نکته ساده شما می‌توانید درست همانند آشپزهای حرفه‌ای، یک برگر خوشمزه در خانه درست کنید.

گوشت را به درستی انتخاب کنید، ترکیب مناسبی ایجاد نمایید، ادویه به اندازه بزنید و خوب فرم دهید. نتیجه همانی خواهد شد که مد نظرتان است.

رمز عبورتان را فراموش کرده‌اید؟

ثبت کلمه عبور خود را فراموش کرده‌اید؟ لطفا شماره همراه یا آدرس ایمیل خودتان را وارد کنید. شما به زودی یک ایمیل یا اس ام اس برای ایجاد کلمه عبور جدید، دریافت خواهید کرد.

بازگشت به بخش ورود

کد دریافتی را وارد نمایید.

بازگشت به بخش ورود

تغییر کلمه عبور

تغییر کلمه عبور

حساب کاربری من

سفارشات

مشاهده سفارش

سبد خرید